Przepis i sposób przygotowania na: Brzoskwiniowy kołacz
2. Kruszonka: Margarynę rozpuścić. Sypkie produkty wymieszać, powoli wlewać gorącą margarynę. wyrobić ciasto, pokruszyć na owoce. Piec ok. godz. w temp. 180st.
mąki pszennej | 2 szkl |
jajko | 4 szt |
cukru | 1 szkl |
cukier wanilinowy | 1 szt |
proszku do pieczenia | 1 łyżeczka |
brzoskwiń | 5 szt |
kruszonka | |
mąki pszennej | 1 szkl |
margaryny | 10 dag |
cukru | 10 dag |
cynamon Prymat | 1 łyżeczka |
olej | 1 szkl |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: