Sposób przygotowania

Jabłka obieramy , kroimy wkładamy do naczynia żaroodpornego i posypujemy cynamonem , cukrem jednym i drugim , migdały prażymy . Masło , mąkę i cukier wyrabiamy na kruszonkę , uprażone migdały dodajemy do kruszonki i mieszamy. Kruszonką posypujemy jabłka wkładamy do piekarnika i zapiekamy w 250 st do zarumienienia się .

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Jabłka z kruszonką zawsze podaję z bitą śmietana albo lodami waniliowymi.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !