Sposób przygotowania

Sałatę rwiemy na mniejsze kawałki. Pomidora kroimy w cząstki, ogórka w półksiężyce, a cebulę w piórka. Tuńczyka odsączamy z zalewy. Z jogurtu, pieprzy, posiekanego czosnku i soli robimy dip. Sucharki kroimy w ćwiartki (możemy je podsmażyć na suchej patelni). Składniki układamy na talerzach i polewamy dipem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    super, taka kolorowa
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    luki1984

    ładnie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    apetyczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    apetyczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    kolorowa i pyszna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    lubię sałatki, fajnie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    super sałatka
  • 0
    original
    Opublikowano

    jeanette_v

    Ciekawy pomysł z tym jogurtem,...ja robię podobną, pozwolę sobie spróbować tej wersji...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    kolorowo,zdrowo i smacznie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    pyszności;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    swietna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    swietna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    super ta Twoja sałatka :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    jeanette_v

    Super!.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    kupiska

    fajna do obiadku

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !