Sposób przygotowania

Cukier puder i cukier waniliowy połączyć z wodą i utrzeć na jednolitą masę. Zamiast cukru waniliowego, można użyć wanilii, wówczas lukier będzie bardziej aromatyczny. Polać ciasto i odstawić do zastygnięcia.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    Nadaje się do wielu ciast :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    iziona

    Lukier jak lukier, ale babeczka fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    faktycznie, babka ładna:D
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    senninha

    prosty, fajny lukier :) a babka na zdjęciu wygląda bajecznie!
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fajny i praktyczny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    dobry
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    wyśmienity
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    babka bardzo smakowita
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    świetny
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobry
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    fajny
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    też taki robię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Super
  • 0
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    lukier pyszny,a baba rewelacyjna:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !