Sposób przygotowania

Jajko połączyć z mąką i mlekiem, wymieszać, aby uzyskać jednolite ciasto naleśnikowe. Ananasa wyjąć z puszki i odsączyć z zalewy. Następnie obtaczać go w mące, po czym zanurzać w cieście naleśnikowym i smażyć na głębokim tłuszczu. Po odsączeniu z tłuszczu posypać cukrem pudrem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Musi być dobre :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    palce lizać
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    koniecznie wypróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    brzmi zachęcająco
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pyszny smakołyk

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !