Sposób przygotowania

Z mąki pszennej, masła, cukru, żółtka i proszku do pieczenia należy zagnieść ciasto, schłodzić przez 30 minut w lodówce, rozwałkować i wycinać ciastka. Ciastka posmarować roztrzepanym jajkiem, posypać makiem i piec w nagrzanym do 200 stopni piekarniku przez około 20- 25 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Bardzo dobre ciasteczka jak mam ochotę na coś lekkiego to często piekę :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    anulka69

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kas2

    uwielbiam ciastka z makiem super!
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pychota
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Świetne ciasteczka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !