Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto stefania
Polewa: margarynę rozpuścić, zdjąć z ognia wsypać cukier, kakao, zalać gorącą wodą i mieszać aż polewa zacznie gęstnieć.
Gotową polewą polać polać ciasto i posypać wiórkami kokosowymi
mleko | 1 litr |
margaryna | 1 kostka |
kasza manna | 1 szklanka |
cukier waniliowy | 1 paczka |
kakaow | 2 łyżki |
herbatniki | 6 paczek |
Polewa: | |
margaryna | 0,5 kostki |
cukier puder | 0.5 szklanki |
kakao | 2-3 łyżki |
wiórki kokosowe | 2 łyżki |
woda | 2-3 (gorąca) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: