Sposób przygotowania

Szafran namoczyć na noc w alkoholu. Do słoja dać resztę składników i wlać przecedzony alkohol z szafranem. Potrząsać słojem,żeby cukier się rozpuścił. Po 6 miesiącach przefiltrować wódeczkę i rozlać do butelek.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 4
    original
    Opublikowano

    Beata73

    zdrowiutka!
  • 4
    original
    Opublikowano

    Beata73

    zdrowiutka!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    dobra
  • 4
    original
    Opublikowano

    Beata73

    dzięki Wam zakonnicy za tak pyszny trunek!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beata73

    dzięki Wam zakonnicy za tak pyszny trunek!
  • 0
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    dla zdrowotniości!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Michał2

    jakie połączenia smaków, musi być dobra:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pestka

    pomysłowi benedyktyni!!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !