Podkręć Smak Wielkanocy

Sposób przygotowania

Drożdże mieszamy z letnim mlekiem i zostawiamy do wyrośnięcia. Do miski wsypujemy mąkę i gdy drożdże wyrosną dodajemy je do mąki, wlewamy olej i wyrabiamy ciasto, gdy będzie za gęste dodajemy mleka. Piec w 200 st C pół godziny. SMACZNEGO!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Margo

    łatwe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    idealne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    romanrafal

    podoba mi się
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    wysmienite
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    ekstra ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    sara1

    łatwy,dobry przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Z chęcią wykorzystam przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !