Sposób przygotowania

Aronię,wodę cukier liście gotować ok godziny.Przecedzić i odstawić na 24 godziny.
Po tym czasie dodać spirytus i kwasek cytrynowy.Przelać do butelek.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    JaPaqc

    domowe alkohole są najlepsze
  • 1
    original
    Opublikowano

    Luki

    a tych liści to koniecznie 200szt?
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknbozka

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kasiax18

    szałowe...
  • 3
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !