Sposób przygotowania

Pietruszkę obieramy, myjemy i kroimy w kawałki.
Przekładamy do blaszki.
Spryskujemy oliwą i obsypujemy przyprawami.
Mieszamy.
Pieczemy ok 30 min w 200st.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    puellae90

    musze spróbować
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    fajny pomysł :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Jarlin

    ciekawy przepis :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorota20w

    dziękuję - ja bardzo lubie :)
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    jeszcze nie próbowałam nigdy
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorota20w

    polecam, dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !