Sposób przygotowania

Krok 1 / 7

Z kajzerek odkrajamy „wierzchy” i „wydłubujemy” miękki środek. Do każdej wydrążonej kajzerki wkładamy łyżeczkę masła.


Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    chciałabym jutro zjeść takie śniadanko :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    rewelacja!
  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    rewelacja!
  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    rewelacja!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena67

    wygląda wiosennie i pysznie
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    świetny pomysł i efektowne podanie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    jakie pomysłowe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !