Sposób przygotowania

w litrze wody rozpuszczamy 3 galaretki na blasze wyłożonej folią spożywczą układamy 1/3 biszkoptów zalewamy tężejącymi galaretkami budyń 250 ml mleka zagotować z cukrem wlewamy pozostałe mleko wymieszane z budyniem i żółtkami mieszamy i studzimy Krem: margarynę ucieramy z budyniem wykładamy kolejno 1/2 kremu pozostałe biszkopty i 1/2 kremu układamy połówki truskawek i zalewamy 2 galaretkami rozpuszczonymi w wodzie według przepisu na opakowaniu odstawiamy do stężenia.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    smile

    Nazwa interesująca:) Warto spróbować:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Brigitte

    budynie - mniam :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !