Sposób przygotowania

60 połówek orzechów odłożyć. Morele umyć. Moreel i rodzynki posiekać. Pestki, orzeszki pinii i reszte orzechów włoskich zemleć, wymieszać z morelami, rodzynkami i kakao. Cukier puder, sok, szczypte soli i białko lekko ubic, wymieszać zmasą, odstawić na 15 min. Blachę posypać cukrem. Z masy uformowac kulki, ułozyc na blasze, w każdą wcisnąć połówkę orzecha. odstawic na kilka godz. w temp. pokojowej.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    ale zdjęcie ściągnięte z sieci, nieładnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !