Sposób przygotowania

Grzyby zalewamy wodą i moczymy przez 2 godziny a tym czasie cebulę podsmażamy na masełku i dodajemy drobno posiekane grzyby wlej wywar z grzybów i całość gotuj przez 20 minut dopraw do smaku i zapraw śmietaną i mąką .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    WSAM RAZ PASUJE DO ZIEMNIACZKÓW I RYŻU
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    jeanette_v

    Super!.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    pyszny sosik
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !