Sposób przygotowania

Sparzone migdały pokroić w paski i podsuszyć w nagrzanym piekarniku. Cukier rozgnieć i podsmażyć na gorącej patelni bez tłuszczu. Mieszając dodać migdały i wszystko jeszcze chwilkę prażyć.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    słodko się zrobiło:)
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    tak nie robiłam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    super na przegryzkę zamiast deseru :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Przepadam za takimi migdałami
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    łatwo i smacznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !