Sposób przygotowania

Filety dosyć obficie posypujemy przyprawami, smarujemy ze wszystkich stron musztardą i układamy na spodzie naczynia żaroodpornego.Na filety rozkładamy rozdrobnione masło, starte warzywa oraz drobno pokrojoną cebulę i por. Naczynie przykrywamy i wstawiamy na 30min do piekarnika (220stC). Naczynie wyjmujemy z piekarnika, całość podlewamy rosołem i dusimy ok 15minut. Potrawę lekko przyprawiamy według własnych upodobań :) Najlepiej smakuje ryżem lub grubym makaronem, smacznego!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    brzmi ciekawie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !