Sposób przygotowania

Jakościowo najlepsze do zaprawy są dojrzałe renklody. Przygotowane owoce włożyć do słoików i zalać gorącą słodką wodą., licząc 3 łyżki cukru na litrowy słoik. Zamknąć a następnie pasteryzować ok 15 min.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    malcik111

    wow nie znałam takich owoców
  • 0
    original
    Opublikowano

    malcik111

    ja je nazywałam białe sliwki, heheh
  • 0
    original
    Opublikowano

    Katarzyna74

    ja też :) ale mama powiedziała, żebym napisała po polsku, a nie po mojemu:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Katarzyna74

    ja też :) ale mama powiedziała, żebym napisała po polsku, a nie po mojemu:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !