Sposób przygotowania

Jaja rozbij do miseczki i wymieszaj z mlekiem, na talerzyk wsyp mąkę wymieszaną z papryką na drugi talerzyk wsyp bułkę tartą, ser pokroić na 8 części, każdą część maczaj najpierw w mące następnie w jajku, następnie w bułce i jeszcze raz w jajku tak przygotowane kawałki sera włóż na pół godziny do lodówki żeby się schłodziły i stężały. Olej rozgrzej do tem 180 i usmaż ser z obu stron na złoty kolor, jabłko obierz usuń gniazdo nasienne, pokraj na talarki podawaj na nich usmażony ser.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pyszne
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    super pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    jeszcze takiego nie jadłem
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    ekstra
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    a jabłkiem jeszcze nie próbowałam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    super!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !