Sposób przygotowania

Kapustę drobno szatkujemy, oprószamy sola i odstawiamy.
W tym czasie rzodkiewki kroimy w plasterki a surimi w kawałki. Dodajemy do kapusty.
Przygotowujemy sos.
Do słoiczka wlewamy oliwe, ocet i dodajemy chutney oraz zioła i pieprz. Zakręcamy, i intensywnie potrząsamy słoikiem az składniki połączą się.
Sosem polewamy surówke i mieszamy.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    gottrina

    jeszcze nie jadłam surówki z surimi, ciekawa jestem jaki ma smak
  • 2
    original
    Opublikowano

    dorota20w

    polecam, mnie surimi uzalezniło :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    malcik111

    wow bardzo ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorota20w

    dziękuję

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !