Sposób przygotowania

Masło ubijamy na \"puch\" dodajemy, serki, cukier puder i mleko w proszku miksując, do całości dodajemy rozpuszczoną w dwóch łyżkach żelatynę, Biszkopt nasączamy cappuccino, nakładamy masę, układamy na wierzchu biszkopty również mocno nasączone w cappuccino, całość polewamy czekoladą rozpuszczoną w kąpieli wodnej. Wstawiamy do lodówki na 1-2godz.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    fajnie wygląda
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    fajnie wygląda
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    aż slinka leci
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    aż slinka leci
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !