Sposób przygotowania

Makaron gotujemy al dente w osolonej wodzie i odcedzamy.Boczek kroimy w drobną kostkę i podsmażamy na patelni. Nie trzeba dodawać tłuszczu, gdyż boczek szybko się stopi. Cebule kroimy w drobną kostkę i dodajemy do boczku.Gdy cebula nam się zeszkli, dodajemy sól i pieprz i puszkę groszku odsączonego z wody. Smażymy jakieś 3-4 minuty mieszając.
Dodajemy makaron i dusimy chwilkę na wolnym ogniu. Podawać na gorąco.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !