Sposób przygotowania

Imbir obieramy i ścieramy na tarce o drobnych oczkach, dodajemy ocet balsamiczny, sos sojowy i miód, dokładnie mieszamy. Chilli płuczemy, kroimy w drobniutką kostkę, dodajemy wraz z ziarenkami do reszty składników, dosypujemy kurkumę i dokładnie mieszamy. Mięso marynujemy w marynacie przez całą noc lub nawet do 24 godzin.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    świetny przepis !
  • 3
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    przy takich składnikach to jest znakomita
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lotar

    ciekawy przepis !
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Super.
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo fajna marynata

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !