Sposób przygotowania

Z ziemniaków ,mąk i jaj zagniatamy ciasto jak na kopytka. Wałkujemy rulonik i kroimy w cienkie paski w kształt frytek. Smażymy na oleju na złoty kolor.
Serek rozpuszczamy na maśle i jeszcze ciepły podajemy do upieczonych kopytek.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    świetny pomysł!
  • 3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    myślę, że takie chrupiące bardzo by mi smakowały
  • 2
    original
    Opublikowano

    SylwiaMagdaSabin

    ciekawy pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    SylwiaMagdaSabin

    ciekawy pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    SylwiaMagdaSabin

    ciekawy pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Muszę wypróbować, bo ja zawsze tylko takie prosto z wody.
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    jakie śliczne!:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    na pewno smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Takie podrumienione mają fajną, chrupiącą skórkę. Nie próbowałam z serkiem, ale wielokrotnie jadłam je posypane lekko kucharkiem.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    smakowite
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    wyglądają super
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne danie !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    extra
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    smaczne i niedrogie, super :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha,fajne połączenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    fajny pomysl
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    nigdy tak nie robiłam a Twoje wyglądają pysznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !