Sposób przygotowania

Pieczywo (chleb lub bułkę) smarujemy czerwonym pesto i pieczemy na grillu lub w piekarniku aż będzie chrupiące. Ogórka obieramy, kroimy w małe plasterki. Z pomidora usuwamy miąższ i kroimy w drobną kostkę. Dodajemy olej arganowy, doprawiamy solą i pieprzem, nakładamy na ciepłe pieczywo. Dekorujemy liskami bazylii i od razu podajemy do jedzenia.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Jarlin

    Bardzo apetycznie wygląda !
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    odkąd ją \"odkryłem\" praktycznie co tydzień gości na moim stole
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Tomek13

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Tomek13

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wwesolek

    dobreee
  • 0
    original
    Opublikowano

    mari

    wygląda baaardzo apetycznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renia1

    uwielbiam takie przekaski
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Pycha.
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pyszne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magula

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !