Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

W rondlu z grubym dnem rozgrzewam oliwę, dodaję posiekaną cebulę i czosnek.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    fajna
  • 5
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    A ja jakoś nie potrafię wykorzystać dyni w swojej kuchni:(
  • 3
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pycha i taka kolorowa
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    kolorowa i apetyczna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    fajna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    pycha:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    fajna zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    taka zupa to dla mnie zupełna nowość,pomysłowo
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    warzywna inaczej ale smacznie
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    bardzo ciekawa ta zupka
  • 3
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pyszna taka jarzynowa
  • 3
    original
    Opublikowano

    anemon

    Okazuje się, że dynia w zupie nie musi być zmiksowana, taka w kostkach dodana do niej smakuje znakomicie.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    takiej zupy nie jadłem ale z checią bym spróbował
  • 0
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Same witaminy na tym talerzu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    anemon

    Masz rację, bardzo lubię takie zupy.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !