Sposób przygotowania

Krok 1 / 6

Dynię zetrzeć na grubej tarce i razem z cukrem przełożyć do rondla. Wymieszać.


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    pycha! też taki robię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    muszę wypróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    fajne połączenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    smaczne
  • 1
    100_3053
    Opublikowano

    Barbara40

    wlasnie czekalam na ten przepis, super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Urszula5

    piękny kolor wyszedł
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Świetne połączenie! :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    jako, że nigdy nie robiłem jedynie miałbym wątpliwości czy zostawienie białych, gorzkich skórek (tych między skórką a miąższem) nie wpłynie ujemnie na smak dżemu. Ale wiedząc, że autorem przepisu jest osoba solidna - ufam w ciemno :o)
  • 2
    original
    Opublikowano

    borgia

    :) Dżem zdecydowanie smakuje bardziej pomarańczowo niż dyniowo dzięki tej skórce.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !