Sposób przygotowania

Makaron gotujemy al dente- polewamy zimną wodą- rozkładamy oddzielnie.
Brokuła dzielimy na różyczki- lub kroimy na mniejsze cząstki- podgotowujemy w osolonej wodzie- odcedzamy.
Na maśle podsmażamy posiekany czosnek i cebulę- dodajemy pieczarki- przyprawiamy Kucharkiem i smażymy aż się zarumienią, a woda odparuje, wtedy dodajemy brokuły i często mieszając podsmażamy jeszcze kilka minut na małym ogniu.
Do warzyw dodajemy pokruszony ser feta- mieszamy.
Farszem napełniamy makaronowe rurki.
Podajemy z ulubionym sosem np. takim http://www.doradcasmaku.pl/przepis/173049/sos-serowo-pieczarkowy.html

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    iziona

    I kolejny raz do mnie zdjęcie przemawia :) zrób mnie, zrób :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    świetne!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    super wyszło
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    super :-)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    wspaniałe! lubię wegetariańsko:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    to ,jest pyyyyszne !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    super!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    super!!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    coś dla mnie
  • 3
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smacznie wygląda
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    rewelacja!!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !