Sposób przygotowania

* 30dkg kapusta kiszona
* 1 mała cebula czerwona
* 5 gałązek natka pietruszki (posiekać)
* oliwa/olej (wg.uznania)
* sól,pieprz (wg.uznania)

Kapustę odcisnąć (jak za kwaśna przepłukać i dopiero odcisnąć) pokroić dość drobno. Cebulę obrać i pokroić w kosteczkę. Przełożyć wszystko do miseczki dodać posiekaną natkę,delikatnie posolić , popieprzyć wlać oliwy lub oleju i dokładnie wymieszać.Wstawić do lodówki na jakiś czas żeby wszystko się przegryzło...

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Prosto, tanio, smacznie, zdrowo, szybko.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !