Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Chleb (bez skórek) kroimy na małą kostkę, przesmażamy na rozgrzanym maśle, gdy będzie już rumiany, posypujemy czosnkiem granulowanym i dokładnie mieszamy.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lotar

    Smaczna !
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Pyszna sałatka. Niestety w moim regionie bardzo trudno o oscypek.
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    jutro będę robić coś w podobie, ale dodam fete:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    A z fetą też robiłam oczywiście :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena67

    pysznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    świetna propozycja i obiecuję, że wypróbuję :))
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renia1

    uwielbiam z grzankami

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !