Sposób przygotowania

1. Utrzyj połowę cukru z masłem, dodając kolejno po 1 jajku.
2. Obierz banany ze skórki, rozgnieść widelcem,
3. Wymieszaj ze świeżo wyciśniętym sokiem z cytryny,śmietanę i skórkę pomarańczy.
4. Dodaj masę po 1 łyżce do masy maślanej. (Ciągle ucieraj.)
5. Wymieszaj z mąką i proszkiem do pieczenia.
6. Natłuszcz formę z kominkiem,
7. Wysyp tartą bułkę, przełóż do niej ciasto.
8. Piec około 45 minut w 200 C.
9. Ostudzić.
10. Wyjmij na talerz, polukruj, posyp skórką pomarańczy.
11. Odstaw w chłodne miejsce.

12. Gotowe !!! Smacznego !!!!!

Komentarze

A Ty, co o tym myślisz?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !