Sposób przygotowania

Żelatynę rozpuść w 3/4 szklance wodzie (ciepłej) ,dodaj cukier ,wanilie do smaku,utarte migdały i po zagotowaniu przecedzić przez sitko.i ostudzić mieszając co jakiś czas . Całość przelewamy do salaterek i odstawiamy w chłodne miejsce

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Chojłówna

    mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mic

    galaretki lubię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa52

    lubie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa52

    lubie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa52

    lubie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa52

    lubie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa52

    lubie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa52

    lubie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !