Sposób przygotowania

Filety myjemy, oczyszczamy i osuszamy.
Ostrym nożem nacinamy mięso w kilku miejscach i wtykamy w nie obrane ząbki czosnku.
Nacieramy mięso przyprawami, smarujemy lekko oliwą- zawijamy w folię aluminiową i wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 200 stopni na około 20 minut lub grillujemy

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    przejs

    mniammm
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    uwielbiam takiego kurczaka
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    mniaaaam
  • 3
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    chyba mocno czosnkowe?
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    smaczne :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    mi smakują :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !