Sposób przygotowania

Jabłka nakłuć widelcem i włożyć do nagrzanego piekarnika. Gdy zaczną pękać wyjąć i podawać posypane cukrem lub cukrem pudrem.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    kurde, nie jadłem w tym roku jabłek pieczonych!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pycha,dawniej mama robiła nam takie jabłka często !
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Tak zrobione jabłka są pyszne.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Paweł13

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Paweł13

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    magduś83

    bardzo lubię
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    jadłam takie tak dawno że już nie pamietam ich smaku..
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    można posypać też cynamonem:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Moje ulubione :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !