Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Rozrabiamy drożdże w odrobinie ciepłego mleka lub wody i z cukrem. odstawiamy aby zaczęło pracować. W tym czasie możemy zrobić dwa sosy: jeden na bazie majonezu drugi na bazie jogurtu naturalnego. Obieramy główkę czosnku i ścieramy na tarce o drobnych oczkach. Starty czosnek dzielimy na trzy części: najmniejszą do ciasta, największą do sosu na bazie majonezu, i trzecią do sosu jogurtowego.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe, chyba muszę wypróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam to pieczywko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    jak dla mnie pycha i świetna nazwa!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    rewelacja
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Na pewno smaczne. Lubię potrawy i pieczywo z dodatkiem czosnku.
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    mic

    orginalna nazwa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata61

    pychotka !
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    świetnie wygląda!
  • 0
    original
    Opublikowano

    berys18

    dobry przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !