Sposób przygotowania

Na patelni grillowej prażymy bardzo cienko pokrojony boczek oraz grillujemy 3 plastry cukinie. Pod koniec prażenia boczek posypujemy majerankiem. Ciepła pitę faszerujemy pokrojonymi warzywami wraz z cukinią oraz prażonym boczkiem. Polewamy sosem chrzanowym z keczupem (przepis: http://www.doradcasmaku.pl/przepis/158172/sos-chrzanowy-z-keczupem.html) i gotowe. Smacznego.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    to coś dla mnie, uwielbiam prażony boczek
  • 2
    original
    Opublikowano

    Halusia

    Super jedzonko!
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    Fajna propozycja!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Ja też lubię takie potrawy.
  • 1
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Zlituj się- przed śniadaniem jestem i jak zobaczyłam te pyszne zdjęcia, to mi ślinka pociekła na klawiaturę... Idę jeść :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Małgosia6

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !