Sposób przygotowania

Kiełbasę pokroić na kawałki po skosem, podsmażyć na oliwie. Dodać pokrojoną cebulę i podsmażać do jej miękkości. Ser zetrzeć na tarce i dodać do kiełbasy i cebuli. Mieszać do momentu roztopienia się sera, doprawić do smaku. Podawać z pieczywem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam
  • 3
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    Dobre na szybko
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    darus

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    fajny pomysł
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    kaloryczne, ale pyszne - polecam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !