Przepis i sposób przygotowania na: Zupa-krem z zielonej sałaty
2. Chleb tostowy pokroić w kosteczkę, zrumienić na oleju. Ementaler pokroić w większą kostkę. Zupę rozlać do miseczek. Podawać z grzankami i ementalerem.
ziemniaki | 2 szt |
masło | 40 g |
sałata | 300 g |
wywar warzywny | 600 ml |
śmietana | 200 ml |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
ser pełnotłusty | 100 g |
chleb tostowy | 4 kromki |
olej | 3 łyżki |
ser ementaler | 80 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: