Sposób przygotowania

Przygotować wrzątek. Zalać kawę w kubku. Posłodzić. Przygotować większą szklankę (lub kubek), opcjonalnie można jego brzegi (najlepiej przy szklance) posmarować (około 0,5 cm) sokiem z naturalnej cytryny i obtoczyć w cukrze. Następnie do tej samej szklanki, bądź kubka wlać 2 łyżeczki cytrynowego koncentratu i zalać go wcześniej zaparzoną i posłodzoną kawą. Jeden z przygotowanych plasterków cytryny nabić dla ozdoby na brzegu szklanki z kawą, a drugi włożyć do jej środka.

Smacznego ;)

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    dobra na migreny:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    Moja familia taką pija na ból głowy :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    marchewka

    dobrze wiedzieć :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !