Składniki:
jabłka | 2 szt. |
seler naciowy | 2 łodygi |
roszponka | 1 garść |
orzechy włoskie | 1 garść |
kiełki słonecznika | 1 garść |
sok z cytryny | do smaku |
sól | do smaku |
miód | 1 łyżeczka |
olej słonecznikowy | 2 łyżki |
jabłka | 2 szt. |
seler naciowy | 2 łodygi |
roszponka | 1 garść |
orzechy włoskie | 1 garść |
kiełki słonecznika | 1 garść |
sok z cytryny | do smaku |
sól | do smaku |
miód | 1 łyżeczka |
olej słonecznikowy | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: