Sposób przygotowania

Ananasa obrać ze skórki, wyciąć twardy rdzeń, pokroić w plasterki i ułożyć na talerzu. Śmietanę zmiksować z cukrem, miętą i dżemem. Sosem polać plastry ananasa. Wstawić do lodówki na ok.1 godzinę. Podawać schłodzone.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    super pomysł na owocowy deser coś innego
  • 1
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    fajny pomysł! :)
  • 0
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Fajny ten deser, podoba mi się.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !