Sposób przygotowania

Boczek obtoczyć w przyprawach .Na wierzch położyć cebulę. Odczekać 2 godziny. Następnie pokroić w kawałki i położyć na grillu.

Komentarze

  • -2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    jaki ten boczek? surowy, parzony, wędzony ....ze skórą, kośćmi czy bez - nic jak zwykle u Ciebie nie wiadomo... W jakie kawałki pokroić? Jak długo opiekać? przepis do kosza!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Zdjęcie też!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszne,lubię mięska z grilla
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    coś najbardziej prostego i najsmaczniejszego co może byc z grilla
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    swietny przeis, dla mnie wszystko czytelnie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !