Sposób przygotowania

flaki gotujemy 2 razy po 15 minut w osolonej wodzie za kazdym razem ja zmieniajac. W trzeciej wodzie flaki gotujemy do miekkosci ok.20 minut. Dodajemy obrane i starte na tarce warzywa ,gotujemy na koniec doprawiamy do smaku przyprawami i dodajemy przecier

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    nie przepadam, ale ładnie wyglądają
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    bardzo dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    na takie flaki sama bym się skusiła
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    flaki lubię,zwłaszcza po imprezie...
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    flaczki :) mmm
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    uwielbiam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    TEtalicha

    robilam ostatnio
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    TEtalicha

    robilam ostatnio

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !