Sposób przygotowania

Filet z pstrąga solimy i smażymy na patelni grillowej . Sos -do jogurtu dodajemy śmietanę startą na małych oczkach rzodkiewkę ,wyciśnięty czosnek oraz przyprawę tzatzik-mieszamy chłodzimy . Podajemy gorącego pstrąga polanego zimnym sosem .

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Gabriela7

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    szyba

    smakowite
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    to ja poproszę kawałeczek:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pioge7

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Napewno fajne i smakowite.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    wygląda pysznie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    apetyczna rybka ... i ten sosik...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Gabriela7

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    joanna43

    smakowałoby mi napewno

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !