Sposób przygotowania

Galaretkę rozpuścić w 300 ml wrzącej wody, 1/3 wylać na dno pucharków i wsypać tam po łyżce jagód, wstawić do stężenia. Do jogurtu wlać 1/3 galaretki, wsypać 2 łyżki jagód i wyłożyć na galaretkę. Gdy masa stężeje wyłożyć na nią jagody. Śmietanę ubić z cukrem pudrem i wyłożyć na galaretkę, obsypać jagodami, polać resztą tężejącej galaretki, wstawić do lodówki do schłodzenia.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Janek1

    Poproszę jeden!
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    Uwielbiam takie desery!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Uwielbiam takie desery, mimo ich jednak wysokiej kaloryczności.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Pola2

    też lubię takie desery.
  • 0
    p8230976
    Opublikowano

    monika141

    ślicznie wyglądasz

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !