Sposób przygotowania

Ryż, mięso, i posiekaną kapustę kiszoną wymieszać razem, doprawić przyprawami , dodać jajka i wyrobić masę. Formować podłuzne krokieciki obtaczać w bułce tartej i smażyć na oleju. Podawać same lub z sosem pomidorowym i koperkiem wg uznania.

Komentarze

  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    pyszne! :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    pyszne krokiety!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne,takich jeszcze nie jadlem !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Brigitte

    Zupełnie nowa potrawa w mojej Kuchni się pojawi :) Brzmi i wygląda smacznie :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    iknbozka

    Jeszcze nie jadłam, przy najbliższej okazji wypróbuję przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    uwielbiam je z sosem
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    smaczne
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    pioge7

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kasiax18

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    bami

    Ciekawa odmiana :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    muszę wypróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !