Sposób przygotowania

Pietruszkę, por i seler pokroić, zalać winem wymieszanym z koniakiem. Dodać posiekany czosnek i odrobinę rozmarynu, szałwii, majeranku i tymianku. Wymieszać z rozgniecionym pieprzem, jałowcem i wlać olej arachidowy.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    ciekwa
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    do mięsa idealna
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    a do czego ta marynata? kazdego miesa?
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    bardzo ciekawa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Super marynata
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    oryginalna marynata
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    idealna marynata

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !