Sposób przygotowania

Kalafior gotujemy w wodzie z kucharkiem i solą, aż zmięknie. Zimny kalafior dzielimy na różyczki i układamy w przezroczystej salaterce na sam spód. Następnie kroimy
w plastry pomidory i układamy na kalafior. Gotowane jajka kroimy w ćwiartki i układamy jako następną warstwę.
Na wierzch wylewamy mały słoik majonezu wymieszany z jogurtem naturalnym. Posypujemy zieloną cebulką.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Mieszam to z brokułami , pycha.
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wazka

    pyszna i zdrowa.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    bardzo fajna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !