Sposób przygotowania

Filety rybne płuczemy,solimy obtaczamy w jajku następnie w bułce tartej i smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron,następnie przekładamy je do naczynia żaroodpornego.Cebulę obieramy i kroimy w paseczki.Składniki zalewy wlewamy do garnka i doprowadzamy do wrzenia,dodajemy cebulę chwilkę razem gotujemy i odstawiamy do wystygnięcia.Gdy będzie już chłodna zalewamy filety i wstawiamy do lodówki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    iza15

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Ciekawy pomysł.
  • 0
    original
    Opublikowano

    iga2

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    PIOTR11

    apetyczna,lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !