Sposób przygotowania

Białka oddzielić od żółtek i ubić na sztywną pianę. Do żółtek dodać cukier, cukier waniliowy i zmiksować na puszystą masę. Cały czas miksując dodawać roztopione i wystudzone masło oraz mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia. Do masy delikatnie wmieszać ubitą pianę. Masy podzielić na połowy. Do jednej dodać kakao i wodę i wymieszać. Formę wysmarować tłuszczem i obsypać tartą bułką. Wlewać na przemian oba ciasta. Piec ok 40 minut

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    pychota
  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    piękna
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    śliczna
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    śliczna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    katarzynka455

    apetyczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !